Ülkü Ahmet Durusoy Ortaokulu

Vizyon: Yeniliklere açık, Olaylara geniş açıdan bakabilen, Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, Vatanını ve milletini seven, Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, Çalışkan, bedenen, zihnen ve ahlaken seciyeli, İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, Aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda. Öğrenmenin severek gerçekleştirdiği, sağlam bir kişilik yapısının ve bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam oluşturarak en ileri eğitim ve öğretim yöntem ve tekniklerini uygulayarak dünya standartlarında bir okul ortamı oluşturmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği Ankara ‘da en önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Başarılar: Okulumuz öğrencilerinin başarılarına detaylı görmek için "BAŞARILARIMIZ" menü seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Saatler: 1. Ders 09.00 - 09.40 2. Ders 09.50 - 10.30 3. Ders 10.40 - 11.20 4. Ders 11.30 - 12.10 5. Ders 12.50 - 13.30 6. Ders 13.40 - 14.20 7. Ders 14.30 - 15.10
Servis Bilgisi: --
Taban-Tavan Puan Bilgileri: --
Okulun Sınav Başarı Durumu: --
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: --
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda yürütülen sportif etkinlikler ile bilgi, menüdeki etkinliklerimiz-sportif etkinliklerimiz bölümünde yer almaktadır. Detaylı bilgi için bu bölüme bakabilirsiniz.
Bilimsel Etkinlikler: 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Tübitak 4006 Projesine katılım sağladık. Detaylı bilgi için menüden projelerimiz kısmına bakabilirsiniz.
Proje Çalışmaları: Menüdeki projelerimiz başlığında okulumuzda yürütülen projeler ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: --
Kontenjan Bilgileri: --
Diğer Hususlar: --

WEB - https://ulkuahmetdurusoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Süvari Mahallesi 1706. Sokak No29/A Etimesgut / Ankara

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Süvari Mahallesi 1706. Sokak No29/A Etimesgut / Ankara

Ulaşım Eşkişehir yolundan 532 no´lu şehir otobüsleri ile, İstanbul Yolundan 505,510,511 vs. şehir otobüsleri ile okulumuza ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi : 15 km İlçe Merkezi : 3 km